banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfaspor bu sezon 15 bin 504 km yol katedecek
Sarı-yeşilliler  çıkacağı 18 deplasman için 12 İl ve 2 İlçe’ye gidecek ve toplamda 15 bin 5/4  kilometre yol katedecek. 
Şanlıurfaspor’un  en uzak deplasmanı  Manisa olacak.  Sarı-yeşilliler, Manisa’ya  ulaşmak için 1226  kilometreyi aşacak. Şanlıurfaspor’un en yakın deplasmanı ise Gaziantep.  Ceylanlar,  Gaziantep B.Ş.Belediye karşılaşması için sadece 137 kilometre yol yapacak. 
1. Lig’de bu sezon 7 bölgenin 6’sının takımları yer alıyor. Sadece Doğu Anadolu Bölgesinden takım yer almazken, en çok takımı ise yine Ege Bölgesi barındırıyor. 6 Ege takımının yer aldığı ligde, 3 takımla İzmir en çok takım barından şehir konumunda. 
Şanlıurfaspor  Ege Bölgesinde; Göztepe, Karşıyaka, Bucaspor, Tavşanlı Linyit, Denizlispor ve Manisaspor ile karşılaşacak. Ege Bölgesinden sonra en çok gidilecek bölge ise Karadeniz.. 1461 Trabzon, Ç. Rizespor, Samsunspor ve Boluspor da Karadeniz Bölgesi takımlarını oluşturuyor. 
Ligde 4 İç Anadolu Bölgesi takımı yer alıyor. Şanlıurfaspor  2 kez Ankara, 1 kez de Kayseri’ye gidecek. Aynı zamanda bu iki deplasman Konyaspor’un en yakın deplasman maçları olacak. Bu sezon Akdeniz bölgesini ise 2 Adana takımı temsil edecek.
Şanlıurfaspor Adanaspor ve Demirspor takımlarıyla oynayacağı maçlar için 343’er kilometre yol yapacak.
Hizmet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.