banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Şanlıurfaspor Boluspor hazırlıklarını tamamladı-VİDEO

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Bucak, Boluspor maçını da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 30. haftasında Pazar günü saat 14.00’te Bolu Atatürk Stadı’nda Boluspor’la karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilliler, zorlu maçın hazırlıklarını Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan Termal Otel’in çim sahasında yaptığı ter idmanı ile tamamladı.

Teknik Direktör Raşit Çetiner nezaretinde gerçekleşen idman düz koşu ile başladı. Daha sonra top sektirme, dar alanda top kapma çalışması ile devam eden antrenman, açma ve germe hareketleriyle sona erdi.

Yaklaşık bir saat süren antrenmanı Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Proje Geliştirme Sorumlusu Vedat Bucak ve Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak da izledi.

Bucak; Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz”

Şanlıurfaspor kafilesine başkanlık yapan Proje Geliştirme Sorumlusu Vedat Bucak, Boluspor maçından 3 puanla ayrılarak, galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Bucak, “Samsunspor galibiyetiyle moral bulduk. İnşallah bunu Boluspor maçıyla da süsleyeceğiz. Takımımız Boluspor maçına çok iyi hazırlandı. Bu zorlu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bucak, Şanlıurfaspor’un bulunduğu yeri hak etmediğini de belirterek, önümüzdeki maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılıp hedefledikleri noktaya ulaşacaklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfasporBoluspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.