banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Urfa Balıklıgöl MHP ak parti

Şanlıurfaspor, Bolu'da kampa girdi

 

PTT 1. Lig’in 30. Haftasında deplasmanda Boluspor’la oynayacak olan Şanlıurfaspor, zorlu karşılaşma için Bolu’ya gitti. Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Bucak başkanlığındaki Şanlıurfaspor kafilesi, saat 10.30’da GAP Havaalanı’ndan uçakla Ankara’ya ve oradan da karayoluyla Bolu’ya geçti.

Karacasu Beldesi’nde bulunan Termal Otel’de kampa giren Sarı-Yeşilliler, Boluspor maçının hazırlıklarına burada devam ediyor. Otele ait sahada yapılan antrenman öncesinde Teknik Direktör Raşit Çetiner, futbolcularla bir toplantı yaparak, Boluspor maçında nelere uyulması gerektiğini anlattı. Daha sonra düz koşu ile başlayan antrenman, topla ısınma ve dar alanda pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık bir saat süren idman, açma ve germe hareketleriyle sona erdi. Antrenman esnasında neşeli oldukları gözlenen futbolcular, Bolu’dan veya puanlarla ayrılmayı hedeflediklerini kaydettiler.

Boluspor hazırlıklarını yarın yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak olan Şanlıurfaspor, kampa girip maç saatini bekleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.