banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Şanlıurfaspor, Beşiktaş ile oynayacak
Kulüp Başkanı ve takımın antrenörü Veysi Fırat, yaptığı açıklamada, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin Süper Lig’deki tek temsilcisi olduklarını belirterek, takımın yaklaşan sezon öncesi ciddi anlamda ekonomik sıkıntı yaşadığını belirtti.

Güçlü ve kaliteli sporculardan kurulu bir kulüp olduklarını, ancak kentte ve bölgede yeteri kadar ilgi gösterilmediğini anlatan Fırat, şunları kaydetti:
“Ligler 19 Kasım’da başlıyor. Sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaşacağımız Beşiktaş
maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Uzun ve yorucu bir maraton bizleri bekliyor. Ancak kulübümüzde ciddi anlamda ekonomik sıkıntı baş göstermiş durumda. Deplasmana gidecek paramız bile yok. Artık sıkıntı çeken bir kulüp olmak istemiyoruz. Tüm Şanlıurfalılar’dan bize destek olmalarını bekliyoruz.”
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.