banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfaspor 'Aşkın'ı buldu

Şanlıurfaspor yeni yönetim kurulu transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrenin ardından Kulüp Başkanlığına seçilen Kemal Saraçoğlu ve yönetimi bugüne kadar yaptığı transferle göz doldurmaya devam ediyor.

Dün Adanaspor’un sağ açık oyuncusu Sami İzcican’ı renkline bağlayarak spor kamuoyunda büyük yankı bulan transferin ardından bugünde 26 yaşındaki Aşkın Çift ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

 

Futbol hayatına Çarşıbaşı Belediyespor’da başlayan Aşkın Çift sırası ile Trabzonspor, Arsinspor ve son olarak da Tokatspor’da forma giymişti.

U-18 ve U-19’da Türkiye Milli takımının Almanya, İsveç, Macaristan, Yunanistan ve Rusya gibi milli takımlarla yaptığı müsabakalarda da forma giyen Aşkın Çift transfer ile Sarı-Yeşilli ekip bu yıl sağ bek problemini tamamen çözmeyi hedefliyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.