banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfaspor Ankara'yı yendi VİDEO
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Bedensel Engelliler Takımı, evinde ağırladığı Ankaragücü Takımını 83 - 65 yendi.

Şanlıurfa Atatürk Spor Salonu'ndaki maça rakip takım hızlı başladı.

Çekişmeli geçen maçın ilk periyodunda üstünlüğünü sürdüren Ankaragücü birinci periyodu 17-14 önde bitirdi.

İkinci periyoda daha kontrollü başlayan ve üst üste ataklarla aradaki farkı kapatıp öne geçen ev sahibi ekip, bu devreyi 39-36, üçüncü periyodu da 62-48 önde bitirdi.

Son periyotta rahat bir oyun sergileyen ev sahibi takım maçtan 83-65 galip ayrıldı.

Şanlıurfa Bedensel Engelliler kulübü başkanı ve takım antrenörü Veysi Fırat, maç sonrasında Yaptığı açıklamada, "her türlü imkânsızlıklara rağmen sahaya çıktık ve ihtiyacımız olan bir galibiyeti aldık. Ankara Karagücü'ne kendi sahasında yenilmiştik, rövanşı aldığımız için sevinçliyiz. Bu galibiyetle ligde 8. sıradan 7. sıraya yükseldik. Bize destek veren bütün taraftarlara teşekkür ediyorum."dedi




Kanalurfa.com
Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.