banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfaspor, Anadolu Selçukspor maçı hazırlığına başladı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta haftayı Karagümrük Spor’a 2-0 yenilerek averajla 3’üncü sıraya gerileyen, liderin 3 puan gerisinde averajla 3. Sırada yer alan Sarı-Yeşilli takım,Çarşamba günü sahasında oynayacağı Anadolu Selçuklu Spor maçına hazırlanıyor.

Sarı-Yeşilli ekip,Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını bugün sabah Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde Tandoğan, oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada,Karagümrük mağlubiyetini unutmalaını ve Anadolu Selçuk Spor maçına odaklanmalarını ve Çarşamba günü oynanacak Anadolu Selçuk Spor maçının önemine değinerek, bu maçı galibiyetle tamamlamaları gerektiğini söyledi.

Daha sonra koşu ve ısınma ile başlayan antrenmanda; iki gruba ayrılan oyuncular, yüksek şiddetli koşu, koordinasyon ve dar alan çalışmaları yaptı. 1 saat 30 dakika süren idman, açma ve germe hareketleriyle sona erdi.
(Ruhahaberajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.