banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Şanlıurfaspor Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı


Alanyaspor tesislerinde maçın hazırlıklarını yapan sarı yeşilli ekip, sakat olan Abdulkadir Özgen ve Gribal enfeksiyon geçiren Ekrem Dağ'dan yolsun çalıştı.
Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ile başladıkları antrenmanın ikinci bölümünde pas kontrol çalışması yaptı.
Maçın taktik çalışmasını yarı alanda çift kale maç yaparak tamamlayan Cihat Arslan'ın Talabeleri, antrenmanın sonunda şut çalışması yaptı.
Antrenmanı kampın başından buyana takımla beraber olan Futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel'de izledi.
Urfalılardan takıma tatlı moral
Şanlıurfaspor'un Alanya'da yaptığı antrenmanı ziyaret eden bir grup Şanlıurfasporlu taraftar getirdikleri baklavayı antrenman sonrası teknik heyet ve futbolculara ikram etti.
Antalya ve Alanya'da yaşadıklarını söyleyen Urfalı taraftarlar, Alanyaspor karşısında Şanlıurfaspor'a başarılar dilerken, oynanacak maçtab tribünde sarı yeşilli takıma destek vereceklerini söylediler.
"Takımın arkasındayız"
Antrenman sonrası açıklama yapan Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel, Takıma güvendiklerini ve Alanya deplasmanından iyi sonuçla döneceklerini söyledi.
Geçgel, "İnşallah Alanya'dan 3 puanla döneriz. takımımıza güveniyoruz. Çok şansız puanlar kaybettik, hakemler olabilir kendi hatamız olabilir. Bizler takıma güveniyoruz. Hocalarımız bunun çalışmalarını yapıyor. Bizde destek amacıyla burdayız.
Biz hiç beklemediğimiz maçlardan puanlar kaybettik. devre arası eksiklerimizi gidererek şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah şampiyon olacağız. Şanlıurfalılardan sabretmelerini istiyorum. takımlarını desteklesinler. İnşallah seson sonu şampiyon olarak süper lige çıkacağız" diye konuştu.
Maç saat 19:00'da
PTT 1. Ligde devrenin son deplasmanına çıkacak olan Şanlıurfaspor, Alanyaspor ile Alanya Oba stadında saat 19:00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek.
Şanlıurfaspor ile Alanyaspor daha önce 3 resmi karşılaşmada karşı karşıya geldi. Bunlardan ikisini Şanlıurfaspor kazanırken, 1 maçta da Alanyaspor güldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.