banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Şanlıurfaspor ağırlık çalıştı

PTT 1. Lig hazırlıklarına devam eden Şanlıurfaspor, kampın beşinci gününü geride bıraktı.
Bolu Termal otelde lige hazırlanan sarı yeşilli ekipte ilk etap kampın tüm çalışmaları kondüsyon ağırlıklı oklurken, futbolcular günü ağırlık çalışması ile tamamladı.
Sabah antrenmanında topsuz bir şekilde çalışan futbolcular, çim saha da ağırlık aletleri ile çalışmalar yaparken, alt yapıdan gelen futbolcular ayrıca düz koşuda yaptı.
Teknik direktöt Cihat Arslan nezaretinde yapılan idman yaklaşık 1 buçuk saat sürerken, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Ayrıca dün akşam yapılan antrenmanda Şanlıurfaspor'lu futbolcular antrenmanını ayak tenisi ile bitirirken, yapılan yarışmada birinci olan Rodrigo Tello ve Onur Akbay'a takım arkadaşları akşam yemeğinde hediye verdiler.
Cihat Arslan: "Çok iyi transferler yaptık"
Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Cihat Arslan, "Şanlıuırfa'nın futbolu çok seven ve beklentisi çok yüksek bir kent olduğunu belirtirken, "Şanlıurfaspor yeni kurulan bir takım. Kentin çok büyük bir potansiyeli var ve beklentisi yüksek olan bir şehir. İyi bir oluşum içerisinde girdik. Çok iyi transferler yaptık. geçen sezondan kalan oyuncular çok iyi oyuncular. Şuan Bolu'da çok güzel bir ortamda ve çok güzel bir havada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Arkadaşlığı pekiştirmeye çalışıyoruz. Antrenman temposu olarakta çok iyi geçiyor. Takımın birbiri ile olan kaynaşması gayet iyi. Biraz daha transfer beklentimiz var. Bir kaç mevkiide eksiğimiz var. İnşallah onlarıda giderirsek daha iyi bir Urfa olacak. Mevkii olarak bişey söylemek istemiyorum ama özellikle forvet hattını güçlendirmemiz gerekiyor.
"Urfa'yı tercih ederken zirveyi hedef aldım"
Şanlıurfaspor'u tercih etmesinin sebebini zirveye oynayacak bir takım olmasından dolayı olduğunu söyleyen Arslan, "Tabiki Urfa'yı tercih ederken, zirveye oynayacak bir takım olmasından dolayı tercih ettik. Karşılıklı oturup o şekilde anlaştık. en önemli mesele yarışabilecek bir takım ortaya çıkarmak. Şehrin bütünleşebildiği şehrin beğenebileceği bir takım ortaya çıkarmak. Zaten otomotikman aldığınız puanlar sizi hedefe götürebilir. Önce hedefe ulaşabilecek kadro yapısı ve birlikteliği sağlayabilmeliyiz. Biz onun için çalışıyoruz.
"Urfalıların gurur duyacağı bir takım oluşturacağız"
Şanlıurfaspor'lu taraftarlara mesaj veren Teknik Direktör Cihat Arslan, "Urfalıların sahada gurur duyacağı bir takım oluşturacağız. Bizler bunun için burdayız. İnşallah onlara gurur duyacakları bir takım izlettireceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.