banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Şanlıurfaspor Adanaspor’a bileniyor

Milli takım maçlarından dolayı bu hafta Süper lig ve TFF 1. Ligde maçlar oynanmazken, sarı yeşilli ekip çalışmalarına devam ediyor.

Geçen haftayı Eskişehir deplasmanından 1 puan çıkararak tamamlayan Şanlıurfaspor, 3 Eylül Cumartesi günü Adana 5 Ocak stadında Süper lig ekiplerinden Adanaspor ile hazırlık maçı yapacak.

Adanaspor maçı öncesi kendi tesislerinde antrenmanlarını sürdüren sarı yeşilli ekipte Eskişehirspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Kağan Söylemezgiller ve Transfer sezonunun son günü takıma dahil olan Oktay Delibalta düz koşu yaptı.

Futbolcuların tamamının katıldığı antrenman düz koşu ile başlarken, çabukluk haraketleri ve çift kale maç ile sona erdi.

1 saat 25 dakika süren antrenmanı Şanlıurfaspor kulüp başkanı İsmail Bağıban, 2. başkan Emin Yetim, Futbol şube sorumlusu M. Giray Küçük ve Futbol şube sorumlusu yardımcısı Mehmet Büyükfırat izledi.

Sarı yeşilliler Adanaspor maçı hazırlıklarını yarın Adana Demirspor tesislerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.