banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Şanlıurfaspor 8 futbolcu aldı, 13 futbolcu gönderdi

43 yıl sonra gelen Şampiyonluk sonrası Eski adıyla Bank Asya 1. Liginde yeni adıyla TFF. 1. Ligine başarılı güçlü girebilmek için transferler yapan Şanlıurfaspor, hazırlıklar devam ediyor.

Geçen yıl Şampiyon olan takımın ilk 11’de bulunan başta Kaleci Ziya Aydın olmak üzere İzzet Kaya,  Mehmet Türkmehmet, Muhammet Şeker, Sedat Yeşilkaya ile İlhan Depe, Onur Garip,  Ahmet Güven ve Adlan Canlıka’nın aralarında bulunduğu birçok futbolcu ile yollar ayrıldı.

Süper Lig tecrübesi olan oyuncular olan Kağan Timuçin Konuk (Sivasspor)

Tunç Behram (Mersin İY) , Gökhan Güleç(Kasımpaşa), Serkan Çalık(Erciyesspor), Atacan Öztürk (Boluspor), Lelo Mbele (Al-Hilal), Alfred Sankoh (Stromsgodset) ve Serhat Akın ile takımı güçlendirdiklerini belirten Yönetim bundan sonrasının taraftara ait olduğunu belirterek kombine biletlerin önümüzdeki günlerde satışa çıkacağını ifade ediyorlar.

Transferler ile takımın TFF. 1 Ligde ses getirecek takımlardan biri olacağını belirten Şanlıurfaspor’un deneyimli hocası Kemal Kılıç,  yeni transfer edilen futbolcuların Şanlıurfaspor’da başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Kılıç, şunları kaydetti:“ 1. Lig’de çok güçlü takımlar yer alıyor.  Herkesin kendine göre hedefleri var. Tabi ki kendi adımıza başarılı olmak istiyoruz.   İnşallah çok iyi bir Şanlıurfaspor’u herkes keyifle izleyecek.  Bank Asya 1. Ligindeki ilk sezonumuzda Şanlıurfaspor adından övgüyle söz ettirmek istiyoruz.

Transferi henüz kapatmadık, çalışmalarımız devam ediyor. Kulübün ekonomik olanakları elverdiği ölçüde 1-2 oyuncu daha kadromuza katıp transferi kapatmak istiyoruz.”

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.