banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfaspor 5'te 5 yaptı

Sarı-Yeşilliler 5’de 5 yaparak şimdi de Çarşamba günü karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı..

 

Şanlıurfaspor, Adana deplasmanınada 3 puan parolasıyla gidecek. Buradan galibiyetle ayrılınması halinde Şanlıurfaspor ilk 5 anlamında büyük avantaj elde edecek..

 

Şanlıurfaspor grupta zoru başararak son 5 maçın 5’inide kazanmayı başardı. Şanlıurfapor Kulüp Başkanı Habib Arslan, ikinci yarıyla birlikte takımın müthiş bir grafik ortaya koyduğunu ve 5’de5 yaparak 15 puan alarak Play Off yolunda büyük bir avantaj elde ettiklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Habib Arslan, son maçta Ofspor karşısında çok net pozisyonlarının olduğunu galibiyetin son dakikada geldiğini belirterek “Maç hafta içi olmasına rağmen taraftarımız maça gereken ilgiyi gösterdi. Haftaya Çarşamba günü bu kez Adana Demirspor maçına 3 puan almak için gideceğiz. Futbolcularımız bu başarıyı gösterecek güçte. Bundan sonra kalan tüm maçlarımızdan 3 puanla ayrılma niyetindeyiz. Bunu başarabilecek kadromuz var. Özellikle ikinci yarı yaptığımız isabetli transferler ile Şanlıurfaspor çok güçlenmiştir. Adana deplasmanından sonra kendi sahamızda oynayacağımız her maçımızda en az 20 bin taraftarımızın Stada geleceğine inanıyoruz”dedi.

Maçtan sonra soyunma odasına da giden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ve Yöneticiler Teknik Heyeti ve futbolcuları kutladı. Burada kısa bir konuşma yapan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dinç, “Sizleri yürekten kutluyoruz. Yönetim Kurulumuz sizin elde ettiğiniz başarıları asla karşılıksız bırakmayacaktır. Siz bize güveniyorsunuz. Bizlerde Yönetim olarak sizlere güveniyoruz. Yarından itibaren tek düşünceniz Adana Demir deplasman maçı olsun”dedi.

 

TOK’UN BÜYÜK BAŞARISI

Ofspor maçında 2-1 mağlubiyetten skoru 3-2’ye çeviren şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Erol Tok’un başarısı dikkat çekiyor.

İkinci yarının başında Şanlıurfaspor’la anlaşan Erol Tok, ilk iki maçtan sonra Takıma tam anlamıyla hakim oldu. Erol Tok yönetiminde Şanlıurfaspor 5 maçtır galip geliyor.

Teknik Direktör Erol Tok, Şanlıurfa’da bu görevi yapmaktan büyük onur duyduğunu belirterek “Çok iyi bir Yönetimimiz var. Ben öncelikle bize her türlü imkanı sağlayan, tüm ödemeleri zamanında yapan Şanlıurfaspor Yönetimine teşekkür ediyorum. Bu takımın kaliteli futbolculardan oluştuğunu ilk günden söylemiştim. Transfer ettiğimiz futbolcularımızın da katkılarıyla yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Haftaya Çarşamba günü karşılaşacağımız Adana Demirspor’un da kalitesini biliyoruz. Çok güzel bir karşılaşma olacağına inanıyoruz. Ancak daha rahat ortamda bu deplasmana gitmemiz bizim için büyük avantaj. Demir maçından 3 puanla ayrılmamız halinde ilk 5 anlamında çok büyük avantajlarımız olacak ve bu defa zirve hesapları içersine gireceğiz. Bu takım kalan tüm maçları kazanabilecek güçtedir. Bundan böyle her maçımızda GAP Arena Stadının tamamen dolacağına inanıyoruz. Futbolcularımı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Büyük bir disiplin içersinde Demir maçı hazırlıklarımıza başladık”diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.