banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfaspor 5 eksikle Boluspor maçına hazır VİDEO

GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde son antrenmanını yapan sarı yeşililer maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde çalışan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından iki grup halinde 5'e 2 top kapma oynadıktan sonra, kondisyon çalışması yaptı.

Yarı alanda çift kale maç yapan Şanlıurfasporlu futbolcular gol çalışması ile antrenmanı sonlandırdı.

Kenan Karışık: "Elimizden geleni yapacağız"

Antrenman sonrası Boluspor maçını değerlendiren Kenan Karışık, Devrenin son maçından galibiyet ile ayrılmak istediklerini belirtirken, "İnşallah Boluspor maçını kazanarak devreye 3 puanla girmek istiyoruz. Eksiklerimiz olmasına rağmen, sahada oynayacak takım arkadaşlarımız ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. Tüm Şanlıurfalılardan destek istiyoruz" dedi.

Hüseyin Tok: Devreyi galibiyet ile kapatmak istiyoruz

Boluspor'un deplasmanlarda çok iyi oynadığınına dikkat çeken, Hüseyin Tok ise "Hocamın görev vermesi durumunda elimden gelenin en iyisini yapacağım. Boluspor engelini aşıp devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Bugün son antrenmanımızı yaptık ve maça hazırız. İnşallah sahadan galibiyet ile ayrılıp 3 puanın sahibi biz oluruz" şeklinde konuştu.

Serdar Özbayraktar: "Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz

Geçen hafta Alanyaspor maçında çok iyi oynamalarına rağmen sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldıklarını anımsatan Kapsatn Serdar Özbayraktar; "Takım olarak Boluspor maçına hazırız. Taraftarlarımız bizlere güvensin. İnşallah onları mahçup etmeyeceğiz ve galibiyet ile devreyi kapatacağız. Yarın oynanacak maçta taraftarımızıda yanımızda görmek istiyoruz. Onlarsız bir takım düşünülemez" dedi.

Takım'da 5 eksik var

Yarın saat 14:00'te GAP Arena stadında Boluspor'u konuk edecek Şanlıurfaspor'da 5 futbolcu cezalarından dolayı bu maçta görev yapamayacak.

Albimo Alanyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Youssef Yeşilmen ve Onur Akbay, sarı kart görerek cezalı duruma düzen Göksu Alhas, Rogrigo Tello ve Veli Kızılkaya takımdaki yerini alamayacak.

Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfasporBoluspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.