banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Şanlıurfaspor 2. Kamp İçin Bir arada

TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, Kızılcahamam kampının ardından bu kez Düzce Topuk Yaylası’nda bir araya geliyor.

Kamp çalışmaları 10 Ağustos’ta sona erecek. 1. Lig’e iddialı başlamak isteyen Şanlıurfaspor, burada yapacağı kamp süresince oynayacağı hazırlık maçlarıyla ideal kadroyu belirleyecek.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, ikinci etap kampını güzel bir şekilde geride bırakmak istediklerini belirterek, “İnşallah yeni sezon için ikinci etap kampımız da verimli geçer. Güzel bir kadroya sahibiz. Birkaç nokta transfer daha yaparak, bu kadroyu güçlendireceğiz. Yeter ki taraftarlarımız bize destek versin. Bu sezon da elimizden geleni yapacağız” dedi. (urfaspor.org)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.