banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfaspor 1461 Trabzona bileniyor

Haftayı Balıkesirspor galibiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Trabzon hazırlıklarına moralli başlayan Sarı-Yeşilli ekipte Teknik Direktör Ekrem Al, Trabzon’u da yenerek galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor’da Balıkesir galibiyetinin ardından futbolculara verilen 1 günlük izin sona erdi. Sarı-Yeşilliler bugün tesislerde toplanarak hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Ekrem Al, nezaretinde 1 saat süren antrenman kondisyon hareketleri ile başlayarak, düz koşu ile sona erdi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzon maçına moralli başladıklarını belirterek, “Birkaç haftadır alınan sonuçlar bizi ve seyircimizi üzmüştü. Bu maçla bunu telafi ettik. Balıkesir maçında iyi oynadık, çok pozisyon yakaladık. Maçın belki son 5 dakikasında skoru koruma telaşı oldu ama genele baktığımız zaman karşı karşıya net gol pozisyonlarımız vardı. İyi bir oyun oldu. Seyircimizin de iyi desteği oldu. Maç bir bütünleşme ve kaynaşma ortamında geçti. Bundan dolayı sevinçliyiz. Bunu devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Haftalar önce yakaladıkları galibiyet serisini tekrardan yakalamak istediklerini sözlerine ekleyen Tecrübeli Teknik Adam, “İnşallah Trabzon maçından da 3 puanla döner, serimizi devam ettirir ve hedefimizden de şaşmamış oluruz” şeklinde konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.