banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Fethi Şimşek yeniden Urfaspor Başkanlığına aday olacak mı?

Şanlıurfaspor 12 Haziranda Olağanüstü kongre gidecek. Fethi Şimşek yeniden Urfaspor Başkanlığına aday olacak mı? 2016 - 2017 sezonu için ne kadar bütçeye ihtiyaç var? futbolcuların ne kadar ödemesi var? Fethi Şimşek'den önemli açıklamalar...

Şanlıurfaspor Kulübünden yapıllan açıklamada şöyle denildi, "Yönetim kurulumuzun gerçekleştirdiği son toplantıda oy birliğiyle olağanüstü kongre kararı alınmıştır. Olağanüstü kongremiz 12 Haziran 2016 Pazar günü saat 12.00'da Şanlıurfaspor GAP Vadisi Tesisleri'mizde  yapılacaktır. "

BAŞKANLIĞA Yeniden aday  olup  olmayacağı konusunda açıklama yapan başkan Fethi Şimşek: "Adaylığım konusunda henüz netlik yok, kulübümüzün lehine ne gerekiyorsa gereğini yapacağız. Kulübümüzü daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. Kongreye kadar ilgililerle istişare yapacağız.  2016-2017 sezonu öncesinde takımımızın 9 milyon liraya ihtiyacı var. Eski ve yeni futbolcularımıza ödemelerimiz bulunuyor. Bunu halledip yeni sezonun kadrosunu kurmalıyız" dedi.

www.balikligol..com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.