banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Şanlıurfaspor 11 futbolcu ile anlaştı
Şanlıurfaspor İkinci Başkanı Reşit Akıl, basın açıklamasında, iç transfer çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, Yiğitcan, Sercan, Adlan, Koray, Samet, Özgür, Zekeriya ve Ramazan'ın da aralarında bulunduğu 11 futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını, resmi imzaların birkaç güne kadar atılacağını söyledi.
Başkan Kemal Saraçoğlu ile Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın Ankara'da dış transfere ilgili görüşmelere başladığını bildiren Akıl, iç transferde anlaşma sağlayamadıkları mevkiler için de oyuncu arayışında oldukların söyledi.
Reşit Akıl, Şanlıurfaspor'un  özellikle orta saha ve forvet hattı için futbolcu arayışında olduğunu ifade ederek "Toplam 21 transfer yapmak istiyoruz. Dış transferde aralarında yabancı oyuncuların da bulunduğu 10 futbolcuyu renklerimize katmak istiyoruz" diye konuştu.
Reşit Akıl, transfer çalışmalarının tamamlanmasının ardından sarı-yeşilli ekibin 10 Temmuz'dan itibaren Bolu'da kampa girmeyi planladığını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.