banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor 1. Etap Kamp Çalışmasını Tamamladı

Akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarının ilk etabını tamamlamış oldu. Sahada yapılan ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ve taktik antrenmanı yapan sarı yeşilliler  daha sonra iki gruba ayrılan oyuncular dayanıklılık çalışması yaptılar. 5'e 2 ve pas çalışmasıyla devam eden çalışma, taktik idmanının yer aldığı program sonrası tam sahada oynanan maçın ardından son buldu.

Akşam Yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı  Fethi Şimşek, Başkan Vekili  Uğur Büyükhatipoğlu ve Kulüp Yöneticileri İbrahim Güllüoğlu, Maruf Güneş, Mehmet Çavuş, Nabi Kırmızı, Hıdır Faruk Tepret, Feridun Geçgel ve Aslan Akyürek seyretti.

Antrenman sonrasında Şablıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in selamlarını getiren Yönetim Kurulu tarafından Şanlıurfa'dan getirilmiş olan Baklava oyunculara ikram edildi. Ardından Otele geçen sarı yeşilli ekip Yöneticilerle beraber yenilen Çiğ Köfte ile günün yorgunluğunu attılar.


Şanlıurfaspor hazırlıklarının 2.Etabı Kocaeli Green Park Kartepe tesislerinde 17-28 Temmuz tarihleri arasında başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.