banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfapordan yardım paraları açıklaması

İşte o açıklama; "Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, yardım gecesinde toplanan paralar ile ilgili olarak yazılı açıklamada bulunarak yardım gecesinde toplanan paralar ile iddialara cevap verdi.

Geçen Yıl 2. Lig Beyaz Grubu şampiyon olarak tamamlayarak 1. Lige çıkan Şanlıurfaspor takımına destek anlamında Şanlıurfa’da yayın yapan kanallar bir araya gelerek yardım gecesi düzenlemişlerdi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in de katıldığı programda Kanal Urfa, GTV ile Eddessa Tv ortak yayın yaparak Şanlıurfaspor’a destek gecesinde Şanlıurfa’dan ve Dünyanın dört bir yanından Şanlıurfaspor’a yardımlar yapılmıştı.

Kanal Urfa Edessa ve GTV televizyonları sorumluluk üstlenerek, ortak yayın yaparak toplanan paralar Denizbank hesabına yatırılmıştı.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, iddialar üzerine açıklamada bulundu. Yardım gecesinde toplanana paralar Denizbank’ın Şanlıurfaspor ile ilgili olan hesabına yatırıldığını toplanan paraların teknik heyet ve futbolcuların prim borçlarının yatırıldığını ifade etti.

Şanlıurfaspor Yönetimi ayrıca toplanan paralardan 1 kuruşunun dahi Şanlıurfaspor kulübünün hesabına geçmediğini" belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.