banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Şanlıurfa’nın Gururu Çağlayan Koleji
Geçtiğimiz hafta da Türkiye’nin her yerinden en iyi öğrencilerin katıldığı 8. Ulusal Samanyolu Matematik yarışmasında Ahmet Enes Tepe altın madalya, Ahmet Cihat Satıcı, Ertuğrul Özbey ve Halit Delibalta  bronz madalya aldılar ve Şanlıurfa’nın gururu oldular.

 

Okul Müdürü Mustafa Taylan “Özel Çağlayan İlköğretim Okulu olarak standartlarımızı Türkiye ile yarışacak şekilde ayarlamaya çalışıyoruz. Basketbolda kurduğumuz kulüp sayesinde, yetişen çocuklarımızı takımımızda oynatıyor haftada 5 antrenman yapıyor ve ilden ziyade bölge ve Türkiye’de bir derece için çalışıyoruz. Türkiye’de ilk 32 takım arasına giren küçükler basketbol takımımız inşallah Türkiye finallerinden de güzel bir dereceyle döner. Yine geçen hafta 8. Ulusal Samanyolu Matematik yarışmasında 1 altın, 3 bronz madalya alarak çok güzel bir başarı elde ettik.  Bu başarıda bir ayrıntı çok önemli bu yarışma 8.sınıflar arasında yapılan bir yarışma olmakla beraber 7.sınıflar da bu yarışmaya girebiliyor. 7. Sınıflardan Türkiye de sadece 2 öğrenci madalya aldı. Biri Özel Çağlayan İlköğretim Okulu diğeri de Yamanlar İlköğretim Okulu idi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.