banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Şanlıurfalılardan Saraçoğlu'na destek
Şanlıurfaspor’u Şanlıurfalı’lar da yalnız bırakmıyor, Şanlıurfalı iş adamları Av,Mahmut Saatçi, Av,Hüseyin Güzeloğlu,Abdurrahman Aksoy ve Necip Özbek Şanlıurfaspor’u ziyarette bulundular,

 

Şanlıurfaspor’un yeni yönetim ile birlikte önemli iyi yerlere geldiğini  belirterek, takımdaki futbolcuların teknik kabiliyetinin yüksek olduğuna da dikkat çekti.  Şanlıurfaspor takımının hak ettiği yerde olmadığını, Urfaspor’u önce Bank Asya sonrada Süper Lig’de görmek istediklerini bunun içinde takıma tüm iş adamları  arkadaşları ile birlikte destek vermek zorunda olduklarını ifade edildi.

 

Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu ise” Şanlıurfalı  iş adamlarının verdikleri destekten dolayı çok memnun olduklarını, Yönetim Kurulu ve Teknik heyet adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.