banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye İcra Müdürlüğü İmparatorluk çöküyor! İbrahim Özer İbrahim Halil Tepe

Şanlıurfalı Karateciler Madalyalara Doymuyor

Müsabaka dönüşü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı ziyaret eden sporcular İl Müdürü Yıldız’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonasına 11 kişilik bir kafile ile katılan Şanlıurfa’lı karateciler Şampiyonada 9 madalya kazanarak turnuvada adından en çok söz edilen ekip oldular.

Şanlıurfa karate il temsilcisi Ali Avcı başkanlığında, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı ziyaret eden karatecileri tek, tek tebrik eden Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yıldız “Spor sayesinde çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaştıklarını, kendilerini fiziksel ve zihinsel olarak üst seviyeye çıkardıklarını belirterek spora her yaşta devam etmeleri gerektiğini belirtti. Karateci arkadaşlarımın aldığı başarılı sonuçları tebrik ediyorum, başta antrenörler olmak üzere tüm sporculara teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Şanlıurfa karate il temsilcisi Ali Avcı’da ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizi her zaman destekleyen sporun ve sporcunun dostu olan ve aldığımız bu başarıda katkısı en üst seviyede olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ertuğrul Yıldız’ı ziyaret ettik, sporcularımız aldıkları madalyalarla müdürümüzün yanına gitmek ve ona şükranlarımızı sunmak istediler, bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, İl müdürümüz sayın Ertuğrul Yıldız’a bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.