banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfalı gençlere 5 yıldızlı kış tatili

Konu ile ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ tarafından yapılan açıklamada “Kış Kamplarına 17-24 yaş aralığındaki gençler müracaat edecek, başvurularını ise 08 Şubat 2013 tarihine kadar şahsen Bahçelievler Gençlik Merkezine yapacaklardır. Kamplar, Antalya’da belirlenecek 5 yıldızlı otellerde, kız ve erkek grupları halinde 5’er günlük ayrı olarak yapılacak olup, tüm masraflar Gençlik ve Spor Bakanlığına ait olacaktır.” Dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil ALP ise “Gençlik ve Spor Bakanlığı kurulduktan sonra gerçekten Gençlik Merkezlerinin sorumluluğu ve iş yükü çok ağırlaştı. Bu da Ülkemizdeki genç sayısının çok fazla olması ve Bakanlığımızın da gençlere çok büyük önem vermesindendir. Kış Kampları da ilk defa Bakanlığımız tarafından yapılan bir projedir. Bizlerde Sayın Valimiz Celalettin GÜVENǒin destekleri ve İl Müdürümüzün önderliğinde Gençlik Merkezi çalışanları olarak gecemizi gündüzümüze katarak elimizden geldiğince İlimizdeki gençlere daha faydalı olmaya gayret ediyoruz ve tüm gençlerimizi Gençlik Merkezimize bekliyoruz.” Diyerek Kış kamplarındaki kontenjanların illerden yapılan müracaatlara göre belirleneceğini hatırlatıp bu kamplardan yararlanmak isteyen tüm gençlerin kayıtlarını yaptırmalarını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.