banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Şanlıurfa’dan Akdeniz Olimpiyatlarına

Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler arasında toplumsal ve kültürel yakınlaşmayı sağlamak amacıyla dört yılda bir düzenlenen Akdeniz Oyunları, bu yıl Ülkemizde 20-30 Haziran 2013 tarihleri arasında 24 ülkenin katılımı ile Mersin’de yapılacak.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen “Seyyah- Ulu Çınarın İzinde” projesi kapsamında Türkiye geneli gençler Mersin’e götürülerek bu büyük organizasyonu yerinde seyretmeleri sağlanacaktır.

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ yaptığı açıklamada; “Gençlik Merkezi gençlerin farklı kültürleri görerek, yaşayarak öğrenmeleri ve akranlarıyla birlikte kültürel ve toplumsal yakınlaşmalarını sağlamaktır. Kendisine verilen görevi layıkıyla yapan Gençlik Merkezimizde, Mersin’de düzenlenecek olan Akdeniz Oyunlarına gençlerimizi götürerek hem Türkiye’den katılan gençlerle hem de 24 farklı ülkeden gelen gençlerle kaynaşarak büyük organizasyonu canlı seyretmelerini sağlayacaktır. Olimpiyatlar için belli illere kontenjan ayrılmış olup Şanlıurfa’da bunlardan biridir. Bunda da her zaman yanımızda olan ve desteklerini gençlerden esirgemeyen Sayın Şanlıurfa Valisi Celalettin GÜVENǒin etkisi çoktur. Buradan Sayın Valimize Şanlıurfalı gençlere böyle bir imkan sağladığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Şanlıurfa’dan Olimpiyat Oyunlarına Erkek Grubu 22-24 Haziran 2013 Bayan Grubu ise 28 Haziran - 01 Temmuz 2013 tarihlerinde götürülecek olup, Akdeniz Oyunlarına seyirci olarak katılmak isteyen gençlerimiz Bahçelievler’de bulunan Gençlik Merkezimize başvuru yapabilirler.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.