banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ŞANLIURFADA WUSHU ATAĞI


Şanlıurfa'da Çin'li hocanın derslerine Şanlıurfa'nın yanı sıra, Diyarbakır, Batman, Mardin, Şirnak, Siirt, Hakkari ve Kahramanmaraş'tan gelen 5'er kişilik gruplar halinde sporculara verilen eğitim 10 gün sürüyor.
Şanlıurfa Wushu antrenörü Özcan Güngör , Çin'li hocamız Wushu fedarasyonun da milli takım antrenördür.  Şuanda bura da Şanlıurfa'nın yanı sıra, Diyarbakır, Batman, Mardin, Şirnak, Siirt, Hakkari ve Kahramanmaraş'tan gelen 5'er kişilik gruplar halinde sporculara Çinli hocamız eğitim veriyor. Yüzlerce binlerce sitili olan Wushu Branşının küzey sitili olan chang quan (uzun yumruk) Eğitiminin Ardından Güney sitili Nan quan (kısa yumruk) üç kutub sitili tai chi quan (içsel güç) Geleneksel ve Taklit sitillerinde'de wushu seminerleri yapılması planlanıyor. Seminerin Ardından Dünya şampiyonu Hüseyin DÜNDAR tarafından Wushu sanda (tam temaslı mücadele) sitilinde seminer verilecek. Bu programda desteklerinden dolayı Wushu Federasyonuna , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’a çok teşekkür ediyorum.Dedi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, wushu spor dalı Şanlıurfa da yeni bir spor olmasına rağmen geçen sene büyük başarılar elde etti sporcularımız. Bu bize daha fazla çalışma azmi verdi. 10 gün sürecek Çinli hocamızın eğitimleri ile inşallah daha büyük başarılar elde edeceğiz. Hedefimiz Türkiye şampiyonası, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında iyi dereceler yapmak. Bu programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.