banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'da Haliliyespor Kulübü açıldı


Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç,Haliliyespor taraftarlarına ve kalabalığa seslenerek, “Kamberiye’mizin güzel insanları, muhtarlarımız, geleceğimizin ümidi gençlerimiz, muhacirlerimiz ve Ensarlarımız hepiniz Haliliyespor’umuzuKamberiyeMahallemizdeki bu tesislerin açılışına hoş geldiniz. Her konuşmamda söylüyorum ‘Allah bizi Şanlıurfalının bu sevgisine layık eylesin, Allah bizi mahcup etmesin’ diyorum. Şanlıurfa’mızın önünü açalım, bu şehri dünya çapında marka bir şehir yapalım. Bu aşkla, inançla, kararlılıkla sizlere güvenerek Başbakanımızın takdiriyle bu kutlu yola çıktık. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.
Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz
Büyükşehir Belediye ile ilgili olarak konuşan Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Başkanları ve Meclis Üyeleri Şanlıurfa’ya birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceklerini belirterek, “Öyle bir kadro kuracağız ki gecesini gündüzüne katacak, köy kent demeden bütün milleti kucaklayacak, bütün sorunları masaya yatıracağız. Ben toplantıda da dedim, bizim aşiretimiz 1 milyon 800 binlik Şanlıurfa’dır, Urfalıdır. Bu Belediye Allah’ın izniyle yeni dönemde Urfalının, köylünün, kentlinin, Kamberye’nin, Devteşti’nin, Yenice’nin, Süleymaniye’nin Belediyesi olacak. Gidecek Ceylanpınar’da Dikili’deki kardeşimizin sesi soluğu olacak. Birecik’teki Mezralı kardeşimizin Belediyesi olacak. Biz işte bu inançla yola çıktık” şeklinde konuştu.
Ayrılık, gayrılık bitmiştir
Miting havasında geçen açılış töreninde “Ayrılık, gayrılık bitmiştir” diyen Celalettin Güvenç, “Devlet, Belediye milletin hizmetkârıdır. Bizim için en büyük şeref Şanlıurfalıya hizmet etmektir. Şanlıurfalıyı yüceltmektir. Bu arzuyla, inançla; gençlerimize ayrı sahip çıkacağız, kadınlarımıza ayrı projeler yapacağız, yaşlılarımıza ayrı projeler yapacağız, engelli vatandaşlarımıza ayrı projeler yapacağız. Her mahallemiz, caddemiz için ayrı ayrı projeler yapacağız. Daha yaşanabilir bir Şanlıurfa için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız asla sahipsiz olmayacaklar. Yeni dönemde bilecekler bu belediye kimsesizlerin kimsesi olacaktır. Varlık sebebimiz tüm insanlarımızın mutluluğudur, tüm insanlarımızın yüzünün gülmesidir. Bu topraklarda kimsenin boynunun bükük kalmamasıdır. Bunun için söz veriyoruz ve çalışacağız” dedi.
Haliliyespor Kulübü Başkanı Halil Arpacı da, 30 Mart 2014 yerel seçimlerin Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e açılışa katılımlarından dolayı teşekkür ederek,Haliliyespor Kulübü olarak mahalledeki gençlere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.
Muhacir ve Ensarlar Derneği Başkanı Resul Korkmaz ise, Şanlıurfa için hep birlikte el ele vereceklerini söyleyerek,  birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Konuşmaların ardından Haliliyespor’un Hizmet binasının açılış kurdelesini kesen Celalettin Güvenç’e açılış töreninde; AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Muhacir ve Ensarlar Derneği Başkanı Resul Korkmaz, Haliliyespor Kulübü Başkanı Halil Arpacı ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.