banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Urfa Balıklıgöl MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfa'da genç'e spor malzemesi dağıtıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüğü Bahçelievler Gençlik Merkezi Taekwando Salonunda düzenlenen etkinlik düzenlenen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Judo Fedarasyonu Teknik Kurul Üyesi Ali İhsan Delioğlu katıldı.
Malzeme dağıtımı öncesi konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' Şanlıurfa'nın taekwando ve judo tarihinde önemli bir yeri var ve bu bölgedeki potansiyeli de biliyoruz. Bu nedenle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak taekwando ve judo sporlarına önem veriyoruz. İnşallah sporcularımız bu spor dallarına Şanlıurfa'yı önemli bir noktaya getireceklerine yürekten inanıyorum. Ayrıca Judo Fedarasyonu Teknik Kurul Üyesi Ali İhsan Delioğlu'na katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunarım''dedi.
Judo Fedarasyonu Teknik Kurul Üyesi Ali İhsan Delioğlu son altı yıldır Şanlıurfa'nın Judo ve Taekwonda spor dallarında büyük bir başarı elde ettiğini ifade ederek, '' Şanlıurfalı sporcularımızın Judo ve Taekwonda spor dallarında göstermiş oldukları başarı nedeniyle Federasyonumuz tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmeye başlandı. Buda bizleri çok mutlu etmiştir. İnşallah Taekwando ve Judo dallarında Şanlıurfa'dan  başarılı sporcular çıkacaktır. Ayrıca bu proje kapsamında tespit ettiğimiz 80 gençmize çorap, ayakkabı, şort, eşotman, tişört, çanta ve judo elbisesi verilmiştir.''şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından   “Bir Çocuk Bir Gelecek Projesi” kapsamında, Şanlıurfa'daki 80 genç'e Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Judo Fedarasyonu Teknik Kurul Üyesi Ali İhsan Delioğlu tarafından malzemeleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.