banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Şanlıurfa'da 19 Mayıs böyle kutlandı

Etkinliğe Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 20. Zırhlı Tugay Komutanı İhsan Başbozkurt, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, gençler ve vatandaşlar katıldı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde, gençlik merkezi kursiyerlerinin hazırladığı sergiyi gezen Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler, burada gençlerle sohbet etti.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile masa tenisi oynayan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç; gençlerin oynadığı basketbol, sokak topacı, taekwando gösterilerini izledi.

 

Programın sonunda bir açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını coşku ile kutladıklarını belirterek, “Yeni bir formatla, gençler ve vatandaşlarımızla beraber coşku ile kutluyoruz. Hiç şüphe yok ki bugün, dünden daha güçlü, daha inançlı, daha gururluyuz. 1919’da Atatürk Samsun’a çıkarken, bu millete inancı ve ümitleri vardı. Bugün gücümüz, kudretimiz de var. Büyük bir ülkenin vatandaşlarıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Bu büyük ülkeyi düşmandan kurtarıp bize armağan ettikleri için. Bizi düşmanlardan kurtarmakla kalmayıp, demokratik sistemi kurup muasır medeniyeti bizlere armagan ettikleri için minnetle, şükranla anıyoruz. Barış rüzgarıyla beraber bu ülke daha da büyüyecek, dünyanın en iddialı ülkelerinden birisi olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.