banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Şanlıurfa Yeşilay Tarafından satranç turnuvası düzenlendi

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği ile işbirliği içerisinde "Yeşilaycı Olmak İçin Bir Nedenim Var"  konseptinde satranç turnuvası düzenlendi. Turnuva, 180 sporcunun katılımıyla 10-11 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İki gün süren turnuvanın sonunda 12 sporcuya 
3 ayrı  kategoride düzenlenen turnovada dereceye giren oyunculara madalyalar takdim edildi.  Yeşilay Şanlıurfa Şubesi gençlerin ve insanımızın sanat ve spor ile iç içe olması, gençlere ve topluma zarar veren alışkanlık ve davranışlardan uzak durması hedefiyle, sanata ve spora her zaman destek verildiği belirtildi.

Turnuva, dereceye giren sporculara ve turnuvada görev alan 6 hakeme Yeşilay hediyelerinin  dağıtılmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.