banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Şanlıurfa Şöhretleri ağırlayacak

Şanlıurfa Şöhretleri ağırlayacakŞanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız 16.01.2013 Çarşamba günü Gap Arena Stadı’nın ışıklandırma sorununun çözülmesi münasebetiyle Şanlıurfaspor'a  yıllarca emek sarf etmiş  futbolcular ile yıllarca milli takımda oynamış Türkiye'nin en önemli futbolcular arasında yapılacak olan maç hakkında basın açıklaması düzenledi.

Bu faaliyetin Şanlıurfa Valisi Celalettin GÜVENÇ tarafından organize edildiğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' Kariyerleriyle tüm dünyada tanınan Rüştü Rençber, Hakan Ünsal, Emre Aşık, Tümer Metin, Serkan Dorum, Mete Önal, İbrahim Cansız, Okan Buruk, Ayhan Akman, İlyas Kahraman, Evren Turhan, Tolunay Kafkas ve Burhan Saatçioğlu ünlü futbolcular şanlıurfamıza gelip Şanlıurfamıza emek vermiş olan futbolcularla maç yapacaktır. Böylesi güzel faaliyeti organize eden Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'e böylesi güzel bir maçı şehrimize kazandırdığı için teşekkür ederim'' dedi.

Maç öncesi Amatör Spor Kulüplerine de malzeme yardımı yapılacağını da belirten  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' 57 amatör spor kulubüne şöhretli futbolcular ve Vali Celalettin Güvenç tarafından malzeme dağıtımı yapılacaktır. 16. 01. 2013 çarşamba günü saat 14:00 başlayacak olan faaliyetimize tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımız davetlidir'' diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ayrıca  Vali Celalettin Güvenç'in talimatıyla  GAP Arena Stadı çimi'nin PTT 1. Lig sezonu biter bitmez değiştirileceğini ifade ederek, 'Sahanın zemini ve drenajını kısacası tüm teçhizatıyla yeniden yapıp eski halinden daha iyi duruma getireceğiz" şeklinde  konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.