banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato Gökhan Sazdağı

Şanlıurfa Okul Sporlarında Türkiye 1.’Si


 Gençlerin spora yönlendirilmesi boş zamanlarının sporla değerlendirilmesi ve takım ruhunun aşılanması için her yıl okullar arası düzenlenen müsabakalara okulların katılımını sağlamak amacıyla turnuvalar öncesi gerçekleştirilen okul ziyaretleri meyvelerini vermeye başladı.
İl Müdürlüğü tarafından okullara yapılan ziyaretler sonucu 2016-2017 eğitim öğretim yılında 13 bin 812 sporcu müsabakalara katılım gösterirken 2017-2018 eğitim öğretim yılında ise 40 bin 553 sporcu katılım göstererek okul Sporlarına rekor katılımı 81 il içerisinde Şanlıurfa ili sağladı.
ALP, “SPORCU SAYIMIZ ARTIYOR”
 Okul Sporlarının gençler için büyük önem arz ettiğini belirten Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili İ. Halil Alp, her geçen yıl sporcu sayılarını arttırdıklarının mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Okul Sporlarından sorumlu Şube Müdürü Murat Bağış’ın ve antrenörlerin bu başarıda büyük bir emeği olduğunu vurgulayan Alp, “Her geçen gün sporcu sayılarımız artış göstererek ilerliyor. Hem okul sporlarında hem de kurslarımızda sporcu artışlarının yaşandığını gözlemliyoruz. Bu başarıda emeğe geçen tüm personelimizi kutluyorum” dedi.
BAĞIŞ, “HER TÜRLÜ İMKANSIZLIĞA RAĞMEN BAŞARDIK”
Okul Sporlarından sorumlu Şube Müdürü Murat Bağış ise her türlü imkansızlığa rağmen sağladıkları başarının onur verici olduğunu söyledi.
Okul Sporları kapsamında okulları sürekli ziyaret ettiklerini aktaran Bağış, şunları söyledi;
 “Okul Sporlarına katılım sağlamak için okul müdürlerini sürekli ziyaret ediyoruz. Beden Eğitimi öğretmenleriyle birebir görüşüp katılmama nedenlerini soruyoruz ve elimizden geldiğince sorunlarını giderip turnuvalara katılımlarını sağlıyoruz. Bu başarı hem Antrenörlerimizin hem beden eğitimi öğretmenlerimizin hem de onlara destek veren idarecilerin başarısıdır hepsine teşekkür ediyorum.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.