banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak Çanakkale Geçilmez

Şanlıurfa Lisesi Mezunlarını duygulandıran fotoğraf

Söz konusu fotoğraf Mustafa Mutlu’ya ait ve tam 38 yıl önce görüntülenmiş. Fotoğrafta Ticaret Lisesi’ni 1-0 mağlup eden Urfa Lisesi kadrosu yer alıyor. Ancak bu kadroda yer alan iki futbolcu; Mehmet Tepe ve Eyüp Done’nin vefat etmesi takım ve sınıf arkadaşlarını duygulandırdı, bazılarını ise ağlattı.

Fotoğrafın 1974-1975 dönemine ait okul takımını oluşturduğunu belirten Mustafa Mutlu (5 numara), “Tam bir haftalık harçlığımı verip o fotoğrafı çektirdim. O zaman şimdiki gibi fotoğrafa sahip olmak kolay değildi.” dedi. Mutlu, ölen takım arkadaşlarına Allah’tan rahmet diledi.

37 dakikada Haluk’un golü ile Ticaret Lisesi’ni 1-0 yenen Urfa Lisesi’nin o dönemdeki kadrosu şöyle: Mustafa Mutlu (5), Ali Çizmecioğlu (4), Fazıl Karaçizmeli (2), Haluk Aydoğdu (7), Faruk Surgun (3), Osman İsmailoğlu (kaleci), Eyüp done (8), Enver Arıbay (9), Mehmet Tepe (13), Erdoğan Boylu (11), Müslüm Görgün (6).

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.