banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Şanlıurfa liderliği kaybetmenin üzüntüsünde

Şanlıurfaspor Kulübü 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet  Reşit Akıl, yaptığı açıklamada, TFF`nin verdiği ``2 maç seyircisiz oynama cezası`` nedeniyle kadın ve çocukların desteğiyle çıktıkları Bozüyükspor maçında ilk golü atmalarına rağmen, rakibin genç forveti Okan`ın 4 golüne engel olamayarak, ağır bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti.

Sarı-yeşilli ekibin girdiği pozisyonları iyi değerlendiremediğini dile getiren Akıl, şunları kaydetti:

`Rakiplerimizin son dakikalarda galip geldiği haftada, sahamızda mağlup olduğumuz için üzgünüz. Fakat kimse ligin uzun bir maraton olduğunu unutmamalı, yenildiğimiz takım sadece 1 puan önümüze geçti. Mağlubiyette takımın as kadrosunda yer alan 4 önemli futbolcumuzun olmayışı da önemli rol oynadı. Taraftarımız moralini bozmasın, ligin sonunda sevinen takım olmak için elimizden geleni yapacağız.` dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.