banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfa Judo’da 1.’nci Oldu



Takım adına konuşan takım antrenörü İbrahim Halil Topaloğlu, Şanlıurfa’yı temsil eden takımımız 21 – 23 Mart tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen müsabakalardan birinciliklerle döndü. Ekibimiz bundan sonra Nisan ayında düzenlenecek M.E.B Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. İnşallah buradan da başarılarla döneceğiz. Dedi
Antrenör Topaloğlu, Judo sporuna yaptığı katkılardan dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’a ve Halk Eğitim Müdürü Tamer Çelik’e, Halil-ü Rahman Orta Okulu Müdürü Ahmet Oğuz’a ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, göreve başladığımız günden bugüne spor tesisleri ile halkımız arasındaki kopukluğu giderdik, tüm tesislerimizi halkımıza, amatör spor kulüplerine ve amatör sporcuların kullanımına açtık şimdide bunların meyvelerini alıyoruz. Şanlıurfa son zamanlarda bütün dalarda  arda arda şampiyonluklar elde etti. Basketbol, Karate, Judo, Güreş, Atletizim Voleybol branşlarında katıldığımız müsabakalarda temsilcilerimiz grup birincileri olarak Şanlıurfa’ya döndüler.  Final müsabakalarına katılacak takımlarımıza başarılar diliyorum. Dedi.
İl Müdürü Yıldız, Halil-ü Rahman Orta Okulu Judo takımını başarılarından dolayı kutluyorum. Şanlıurfa’nın adını spor adına yukarılara taşıdıkları için tüm il temsilcilerimize, sporcularımıza , antrenörlerimize, beden eğitimi öğretmenlerine ve ailelerine çocuklarını spora yönlendirdiği için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.