banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa Gaziantep'i Sildi Süpürdü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni konuk eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini Engelliler Basketbol takımını zorlu maçta yalnız bırakmadı.


Engelliler Basketbol Takımının galibiyetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Güvenç; "Zevkli bir maç seyrettik. Yerimiz ve hedefimiz süper lig" dedi.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi maçında GAP Arena Spor Salonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni 101-85 gibi net bir skorla yenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı galibiyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'le kutladı.

“Her Zaman Sporcu Kardeşlerimizin Yanındayız”

Her zaman engelli ve sporcuların yanında olduklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç; "Zevkli bir maç seyrettik. Çok iyi bir takımımız var. Hocamıza, dernek başkanımıza, kaptanımıza bütün oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten seyir zevki çok yüksek olan mücadelenin üst seviyede olduğu bir maç izledik. Her zaman engellilerimizin yanındayız. Sporcu kardeşlerimizin yanındayız. İnşallah arkası gelecek. Yerimiz süper lig" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım ise, alınan galibiyetle ikinci yarıda liderliklerini sürdürdüklerini belirterek; "İlk devreyi namağlup bitirdik. İkinci yarıya galibiyetle başlamak çok güzel oldu. Maça biraz kötü başladık ama sonunda sporcularımız gerçek becerilerini ortaya koyarak maçı aldık. Aldığımız için mutluyuz. Süper lig yolunda önemli bir aşama kaydettik. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iyi bir takım, ligde üçüncü sırada bulunuyorlar. Rakibimizi yendiğimiz için mutluyuz. Hedefimiz süper lig. Bugün bizi yalnız bırakmayan Sayın Başkanımız Celalettin Güvenç ve ekibine teşekkür ediyorum bize moral oldular" diyerek maça gelen taraftara da ayrıca teşekkür etti.

Takım Kaptanı Mehmet Çetingöz ise zorlu bir müsabakadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek; "Şampiyonluğa adım adım yaklaşmaktayız. Bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyesine iyi hazırlandık. Şanlıurfa'ya süper lig yakışır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine süper lig yakışır. Belediye Başkanımız bizi yalnız bırakmadı. El ele şampiyon olacağız" dedi.

Alınan galibiyetle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde liderliğini sürdürdü.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.