banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Şanlıurfa Engelliler Basketbol Takımı Potada Liderliğini Sürdürüyor

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol takımı, Yalova Ortopedik Engelliler Basketbol takımını 69-64'lik sayıyla mağlup ederek liderliğini sürdürmeye devam ediyor. 
11 Nisan spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi takım Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler takımı, rakibi Yalova Ortopedik Engelliler Basketbol takımı karşısında üstün bir performans sergiledi. 
İlk periyotta rakibiyle 14-14 sayıyla beraber olan Şanlıurfa ekibi ikinci periyotta 32-25 üçüncü periyot 47-45, son periyotta ise rakibini 69-64 sayıyla mağlup ederek potadan galip ayrıldı. Yalova Ortopedik Engelliler ekibi karşısında üstün bir performans sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı ligin 9. haftasında galip gelerek 9'da 9 yaptı.
Karşılaşma sonunda bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı ve Antrenör Serdar Yıldırım, " Yalova Ortopedik Engelliler karşısında sporcularımız gerçekten özverili bir şekilde üstün bir performans sergiledi. 5 sayı farkla potadan galip ayrıldık. Ligin 9. haftasında 9 da 9 yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Haftaya Muş deplasmanına gideceğiz ve oradan da galip gelmeyi istiyoruz. Bizlere her zaman destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederim.' dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.