banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa Büyükşehir namağlup şampiyon!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Şanlıurfa ve Adıyaman’da düzenlenen 2017 - 2018 Bölgesel ligini namağlup bir şekilde tamamlayarak Türkiye Voleybol İkinci Ligine çıkmaya hak kazandı.

Spora ve sporcuya yönelik yatırımlarını sürdürerek gençlerin başarılı oldukları spor dallarında destekleyeme devam eden Büyükşehir Belediyesi, sporun her alanında başarılı sonuçlara imza atıyor.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa ve Adıyaman’da düzenlenen Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Diyarbakır Hazro, Mardin Yeni Mardin ve Mardin Dinamik Gençlik takımlarını yenerek ligini namağlup bir şekilde tamamladı.

Türkiye Voleybol İkinci Ligine şampiyon bir şekilde çıkan Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, ligde başarılı sonuçlar almak için ter dökecek. 

Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden Takım Antrenörü Bekir Behzat Uludağ, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’nin yardım ve desteğiyle, takımımızı kısa zamanda oluşturduk. Takımımız yerel ligde ve bölgesel ligde başarılı karşılaşmalar imza attı ve şampiyonluğunu sürdürüyor. Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil ederek voleybolda iddialı olduğumuzu göstereceğiz” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.