banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa Büyükşehir'den Spora Teşvik

Şanlıurfa'da gençlerin spora yönlendirilmesi ve lisanslı sporcu sayısının arttırılmasına yönelik geçtiğimiz yıllarda  spor kompleksleri ve bir çok spor kursu açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de gençleri sportif faaliyetlere yönlendiriyor. 

Bu kapsamda Futbol, Güreş, Taekwondo, Basketbol, Hentbol, Atletizm, Judo ve Karakucak branşlarında 'Spor Turnuvası' başlatan Büyükşehir Belediyesi, gençleri başarılı oldukları branşlara yönlendirerek Şanlıurfa'yı spor şehri yapıyor. 

12 Sıklette 7 Kulübün ve 150 Sporcunun katıldığı Teakvando müsabakalarında dereceye girenlere ödüllerini veren  Başkan Nihat Çiftçi,  "Gençlerimizi spora teşvik etmek için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz " dedi.

Başkan Nihat Çiftçi, "Türkiye'de Ses Getirecek Sporcular Yetiştiriyoruz"

"Amacımız Şanlıurfa'mızı bir spor şehri yapabilmektir" diyen Başkan Nihat Çiftçi,  "2016- 2017 yıllarında tesisleşme anlamıyla çalışmalarımızı sürdürürken şimdi de gençlerimizi spora teşvik etmek için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz.  Şanlıurfalı gençlerimiz zeki olduğu kadarıyla sporun bir çok alanında da başarılı bir  şekilde devam ediyor.  Allah'ın izni ile bir çok branşta Türkiye'de ses getirecek evlatlarımız, hocaların teknik destekleriyle büyük başarıları Şanlıurfa'mıza kazandıracaktırlar.  Bu gün tamamlanan Tekvando müsabakalarında dereceye giren tüm evlatlarımızı ve onları eğiten hocalarımızı kutluyorum" şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.