banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfa Büyükşehir Belediyesi Şampiyon Oldu

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yenice Spor Tesisinde 14 takımın katılımıyla başlayan ve üç hafta süren Bahattin Canbeyli U- 19 Futbol Turnuvası'nın kupa törenine katıldı. Final maçı öncesinde gençlerle birlikte maçı izleyen Başkan Çiftçi, ASKF yetkilileri ile sohbet etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye İlçesinde amatör sporcular için revize ettiği Yenice Spor Tesisinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile 11 Nisanspor arasında oynanan final maçını penaltı vuruşlarıyla Büyükşehir Belediyespor kazanarak U-19 Futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

Sahaya inerek iki takım oyuncularını kutlayan Başkan Nihat Çiftçi, "Bu turnuvada hepiniz şampiyonsunuz, turnuvayı dostluk kazandı" dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN GENÇLERE MÜJDE

Kupa töreni öncesi bir konuşma yaparak gençlere seslenen Başkan Çiftçi, sporun her alanına katkı sağlaması için Şanlıurfa Ticaret Merkezi yanında yepyeni bir tesisi gençlere kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Tüm gençliği spora davet ederek sözlerini sürdüren Başkan Çiftçi, "Biz, her iki takımı da tebrik ediyoruz. Sporda önemli olan disiplinli olmak, kendini geliştirmek, saygı ve sevgi almaktır. Bahattin Canbeyli bu uğurda ömrünü verdi. Bu turnuvayı da onun adına düzenledik. Allah kendisine rahmet eylesin. Turnuvamızda da Büyükşehir Belediyespor kupayı almış oluyor. Burada önemli olan Şanlıurfaspor'a, Şanlıurfa'daki tüm amatör kulüplerine, 13 ilçemizin tamamına tüm takımlarımızı kucaklamak ve kentimizi spor şehri haline getirmektir. Biz bunun uğraşını veriyoruz. Şimdi ŞUTİM'de gençlerimize yepyeni bir tesis kazandırıyoruz. Ben turnuva genelinde katılan tüm takımlarımızı kutluyoruz" dedi.

Başkan Çiftçi daha sonra futbolculara madalyalarını vererek, turnuvada dereceye giren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'un futbolcularıyla birlikte kupayı kaldırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.