banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfa Basketbol takımı kader maçına çıkıyor
Oynanacak maçın bizim için çok önemli oldugunu belirten takım antrenörü Veysi FIRAT, geçen 4 maçı üst üste kaybettik



Tabi bu dört maçın ikisi derbi idi yani GALATASARAY ve BEŞİKTAŞ dı diyerek ligin ilk haftalarında gurubumuzun en güçlü takımları ile oynamamız bizim için hem şanşsızlık hemde moral bozukluguna neden olmuştur. Fakat bir an önce geçen maçları unutup önümüze bakmalıyız diyerek hafta sonu çok önemli bir maça çıkıyoruz diyerek sözlerine şöyle devam etti.



Cadbury Engelli Yıldızlar basketbol takımı geçmiş tarihi ne bakıldıgında çok başarılı bir takım tarihi hep başarılarla dolu ve kaliteli bir takım yalnız bu yıl hem maddi hemde manevi kan kaybetti onlarda bizim gibi galibiyet ile tanışamadı bu yüzden her iki takımda galibiyet için elinden geleni yapacaktır diyen Sayın Fırat çok zor bir maç bizi bekliyor inşaallah İstanbul deplasmanından eli boş dönmeyiz diyerek  İstanbuldaki Tüm Urfalıları salona davet edip bizleri orada yalnız bırakmasınlar dedi. İlk galibiyetimizi alıp hem moralimizi düzeltmek hemde lig sıralamasındaki puanımızı düzeltmek istiyoruz dedi.



YER:       AHMET CÖMERT KAPALI SPOR SALONU / İSTANBUL

TARİH: 18.12.2011 PAZAR ( girişler ücretsizdir)

SAAT: 13.00 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.