banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfa Amatör Futbol Sezonu Açıldı


Düzenlenen törene Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdür Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, daire amirleri ve sporseverler katıldı.
Sporculara ve sporseverlere 2013-2014 sezonunun fairplay içerisinde geçmesi temennisinde bulunan Vali Celalettin Güvenç, her yaşta herkesin spor yapması gerektiğini söyleyerek, sağlıklı bir toplum temelinin sporla oluşacağını kaydetti. Şanlıurfa’da göreve başladığından bu yana sporun tabana yayılması yönünde tüm imkânları seferber ettiklerini belirten Vali Güvenç, “Bir yandan Spor Bakanlığımızın gönderdiği ödenekler, öbür yandan Özel İdaremizin ayırdığı kaynaklarla sahalarımızı spor tesislerimizi, yüzme havuzlarımızı çoğaltıyoruz. Bu anlamda bizi destekleyen İl Genel Meclisimize ve siyasi iradeye hepiniz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ise, 2013-2014 1. Amatör Küme Futbol sezonunun herkes için hayırlı olmasını dileyerek, ‘‘ Böylesi güzel bir etkinlikte bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bütün futbolcu arkadaşlarımdan birbirlerine karşı saygılı olmalarını istiyor, 2013-2014 1. Amatör Küme Futbol sezonun herkes için hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.
Konuşmaların ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, 2013-2014 1. Amatör Küme Futbol sezonunun ilk maçı olan Kendir Spor ile Ceylanpınar Demirspor karşılaşmasının başlama vuruşunu gerçekleştirdi. Başlama vuruşunun ardından amatör spora destek veren sporseverlere plaketleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.