banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıufaspor ilk 6'da ısrarlı

 22 puanla ligin 2. Sırasında bulunan Güngören Belediyespor`la karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, hedefini galibiyet olarak belirledi. Sarı-Yeşilli futbolcular, Güngören maçının hazırlıklarını dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Şahan nezaretinde tamamladı. Bu hafta sakatlıklarından dolayı antrenmana katılamayan Salim ile Metin dün ki antrenmana katıldı.

Düz koşuyla başlayan ve tek pas çalışması ile devam eden antrenman, şut çalışması ve çift kale maçla sona erdi.

Sarı-Yeşilli ekibin Teknik Patronu Mehmet Şahan, gazetemize yaptığı açıklamada Güngören Belediyespor maçını kazanarak ilk 6 yolunda avantajlı bir duruma gelmek istediklerini belirterek, "Şuanda ilk 2 şansı-mızı büyük ölçüde kaybettik ama önümüzde ilk 6 şansımız var. Bu ilk 6 şansımızı Güngören Belediyespor maçını mutlaka kazanarak avantajlı bir hale getirmek istiyoruz. Biz Güngören takımından kesinlikle kötü bir takım değiliz. Onlar bizi nasıl kendi evimizde yendiyse, bizde onları kendi evlerinde yenme şansına sahibiz ve bunun için gayret edeceğiz. İnşallah Güngören Belediyespor maçından alnımızın akıyla 3 puanla ayrılacağız" şeklinde konuştu.

Şahan ayrıca, kart cezalısı olan Sercan dışında herhangi bir eksik futbolcunun olmadığını sözlerine ekledi.  

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.