banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlı Eyübiye Taraftar Grubu Şampiyonluk Havası Oluşturacak
Bu durumdan yola çıkan Şanlı Eyübiye Taraftar Grubu, bundan sonra şehrin çeşitli noktalarına bayraklar asarak, Şanlıurfa’da şampiyonluk havası estirmeyi planlıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Şanlıurfaspor, hedefine her geçen hafta 1 adım daha yaklaşırken, fakat bizim kentte halen şampiyonluk rüzgârının esmemesine bir anlam verilemiyor.

Süper Lig başta olmak üzere Bank Asya 1. Lig ve 2.Ligde top koşturan birçok takımın şehri kulüp bayraklarıyla donatılırken, bu durumun Şanlıurfa’da da yaşanması için harekete geçildi.

Şanlıurfaspor’a şampiyonluk hedefinde destek vermeyi amaçlayan Şanlı Eyübiye Taraftar Grubu, bundan sonra şehri bayraklarla donatıp, şampiyonluk havasına sokmayı hedefliyor.

Şanlı Eyübiye Taraftar Grubu Başkanı Kerim Aktosun, gazetemize yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un şampiyonluğa oynamasına rağmen şehirde herhangi bir bayrak göremediklerini belirterek, “Bunun için harekete geçtik. Bundan sonra Şanlıurfa’yı bayraklarla donatacağız. Bu bayraklar üzerinde herhangi bir reklam olmayacak. Biz taraftarlar olarak görevimizi yerine getirip, bundan sonra kenti bayraklarla donatmak için çalışmalara başlayacağız” dedi.

Takımın daha başarılı olabilmesi için şehri güzel bir şekilde adeta sarı-yeşil renklere boyatacaklarını dile getiren Aktosun, “Şuanda hiçbir esnafımız kendi dükkânlarına Şanlıurfaspor bayrağı falan asmamışlar. Birçok ilde bu durum tam farklı, adamlar takımlarına sahip çıkıyorlar ve şehirlerini bayraklarla süslüyorlar. Bu alışkanlığı maalesef biz kazanamamışız. Ama bundan sonra bu şehre de bu alışkanlığı kazandırmamız lazım. Çünkü artık Bank Asya 1. Lig hasretini sona erdirmemiz lazım ve takımımız da bu yolda emin adımlarla gidiyor. Bizde elimizden gelen desteği vermemiz gerekiyor. Bundan sonra üzerimize ne görev düşüyorsa bunu yapacağız” diye ifade etti.

Taraftarlara Çağrı.

Şanlı Eyübiye Taraftar Grubu Başkanı Kerim Aktosun ayrıca, Şanlıurfaspor’un hafta sonu Yeni Malatyaspor’u GAP Arena Stadyumunda ağırlayacağını anımsatarak, “Bundan sonra artık tüm maçlarımız zorlu geçecek. Çünkü şampiyonluğa oynayan takım sayısı arttı. Bizde takımımızı hiçbir maçta yalnız bırakmayacağız. Hafta sonu oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçında da gereken desteği evreceğiz. Bu maçta stadyumun dolmasını bekliyoruz. Bunun için tüm Şanlıurfalıları bu maça davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Şanlı Çarşı Eyyübiye Grubu bugün 11 Nisan stadında yapılan antreman sonrasında futbolculara baklava ikram etti.


Haber: Uğur Budak/ Sembol Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.