banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Samsunda hedef ligi ilk 6da bitirmek
Kalpar, Nuri Asan Tesislerinde Basın Sözcüsü Haluk Tan, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çalık ile birlikte haftalık değerlendirme toplantısı düzenledi.

Adanaspor ile geçen hafta oynanan maçın kendileri açısından çok önemli olduğuna dikkati çeken Kalpar, sahadan 3 puanla ayıldıkları için sevinçli olduğunu söyledi.

Bank Asya 1. Liginde oynadıkları 5 maçta 8 puan topladıklarını hatırlatan Kalpar, 5 maçtan maksimum almamız gereken 15 puandı. Biz 7 puan kaybettik. Ancak, şu an aldığımız veya alamadığımız puanlardan öte ligin sonunda ipi göğüslememiz daha önemli. Hedefimiz ligi ilk 6 içinde bitirmek. Koyduğumuz hedefi tutturabiliriz. Eğer Samsunspor ilk 6ya kalamazsa o zaman kendimi başarısız olarak görürüm diye konuştu.

Takım ruhunu sahaya yansıttıkları zaman her maçta istedikleri sonucu alabileceklerini vurgulayan Kalpar, önümüzdeki iki hafta önce Tavşanlı Linyitspor, ardından da Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirtti.

Tavşanlı Linyit çok arzulu ve koşan bir takım diyen Kalpar, buradan alacakları puan veya puanların Giresunspor karşısına moralli çıkmalarını sağlayacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.