banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şampiyonluk hedefinden vaz mı geçildi?

PTT 1.Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Cihat Arslan, takımın son durumu hakkında değerlendirmede bulundu. 0-0 biten Buca maçı hakkında konuşan Arslan, “Maça biz iyi başladık. Kaçan bir penaltı var, penaltı sonrasında kırmızı kart gördük. Kırmızı karttan sonra takımın ikinci yarı gösterdiği performans beni çok mutlu etti. Ben devre arası oyunculara söyledim, bizim niyetimiz maçı berabere bitirmek için değil oynayıp kazanmaya çalışmaktır. Çocuklar benim söylediklerimi ve bazı taktikler uygulayarak kontra ataklarla gol atmayı düşündük. Bence iyi pozisyonlarda bulduk. Oyundan memnunum. Ben puan olarak bakmıyorum olaya. Tabi birileri sevinir birileri üzülür ama ben on kişi kaldığımızda dolayı en azından puan puandır diyorum” diye konuştu.
İşte Cihat Arslan’ın çarpıcı açıklamaları;
TRANSFERLER GEREKİYOR:

Kötü oynamak sizin elinizde fakat yapamadığınız bir şeyler kader ve kısmet. Yani bizim elimizde değil, takım oyununu ortaya koymak forma için mücadele etmek sizin elinizde. Takım bunu yaptığı için ben memnunum diyorum.Yoksa skor tabiî ki önemli. Eksiklerimiz var bu eksikleri giderecek transferler gerekiyor.En önemlisi bizim ilk yarıda toplayabildiğimiz kadar yüksek puan toplayabilmek.Ancak o zaman biz bu yarışta varız veya yokuz diyebiliriz. Her şeyden çok takımın bu 5 maçta daha fazla desteklenmesi lazım.


50 TRİLYON HARCAMA YAPAN TAKIMLAR YANIMIZDA DEĞİLLER:

Transfer devre arası olacak. Şuan 5 tane önemli maçımız var, biz bu maçlara kilitlenirsek bizim için daha iyi olur. Bu yönde bir destek bekliyorum. Hem yönetimden hem taraftardan destek bekliyoruz. Devre arası doğru düzgün iş yaparsak biz yine şampiyonluğun önemli takımlarından biri oluruz.Bizim için şuan ilk 5 maç önemli.
Şanlıurfaspor diğer takımlar gibi 40 trilyon 50 trilyon harcama yapmadı.Bizim yedekten gelecek iki forvet oyuncumuz yok. Biz kayser spor gibi takımlarla yarışıyoruz ve yarışmaya devam ediyoruz. Elimizdeki kısıtlı kadro ile bunları yapıyoruz.Ben gayet memnunum ilk beşin içindeysek ve olmaya devam ediyorsak bu bir başarıdır.Bu sıra bizim motivasyona ve puan alabilecek özgüvene sahip olmamız gerekiyor. Bizden çok fazla yatırım yapan takımlar bir çoğu yanımızda değiller.BU şartlar ve imkanlarda normal yani.


ALTINORDU KRİTİK KARŞILAŞMA OLACAK

Şuan bizim tamamen önümüzdeki ilk 5 maça odaklanmamız lazım. Transfer beş hafta sonra olur. Bu beş haftada alabildiğimiz puanları alabilmemiz lazım. Altınordu maçımız var ona kilitlenmemiz gerekir. Çok kritik bir karşılaşma olarak görüyorum. Kazandığımızda 22 puan yapıp hedefimize bir adım daha yaklaşmamız olacağız.İlk beşteki yerimizi korumu olacağız. Destek çok önemli bu puanlara ihtiyacımız var.Bu Urfa için önemli bir maçtır. Taraftardan destek bekliyoruz. İyi niyetli bir şehrimiz var destek alamıyorum dese m haksızlık etmiş olurum. Şahsım adına sonuna kadar destek alıyorum.Takımım adına biraz daha destek bekliyorum. Bu takım Şanlıurfa’nın takımıdır. Bizim gayemiz altınordu maçında baştan skoru elde etmek.


TELLO'DAN MEMNUNUM


Şanlıurfaspor Teknik Patronu Cihat Arslan,performansı nedeniyle eleştirilen Rodrigo Tello'ya sahip çıktı.Tello'nun çok önemli bir futbolcu olduğunu belirten Arslan, “Son 2 haftadır Tello'nın performansından çok memnunum. Belki skor anlamında katkı yapmıyor ama oyun anlamında çok iyi. Önümüzdeki haftalar da Tello'nun çok iyi olacağını düşünüyorum” dedi. Rodrigo Tello, bu sezon 9 maça ilk 11'de başladı.2 Maça ise sonradan dahil oldu.

Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.