banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Şampiyon Ceren Soylunun hedefi

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da yapılan Gençler Judo Türkiye Şampiyonası'nda 78 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Ceren Soylu, hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyledi.
Antrenörü Önder Karakoç eşliğinde çalışmalarını sürdüren Ceren Soylu, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da düzenlenen Gençler Judo Türkiye Şampiyonası'nda rakipleri karşısında üstün bir performans sergileyerek birinci turda Antalya Bölgesi'nden Melike Genç'i, ikinci turda Trabzon Bölgesinden Eda Akpınar'ı, finalde ise Sivas Bölgesinden Melike Yeter'i ipon yaparak Türkiye Şampiyonu oldu. Judoda ilk defa Gaziantep'e bir şampiyonluk getiren Ceren Soylu, yarışma sonrasında başta Gençlik Spor İl Müdürlüğü olmak
üzere bir çok kurum ve kuruluştan tebrik aldı.
Gaziantep Üniversitesi Spor Salonu'nda antrenörü Önder Karakoç nezaretinde çalışmalarını sürdüren Ceren Soylu, 11 yaşından beri judo yaptığını belirtti. O yaşlarda boyunun kısa ve biraz da kilolu olduğunu kaydeden Ceren Soylu, "Judo yapmaya başlamamla birlikte hayatım da değişti. Boyum uzadı ve normal kiloma geldim. Hocam Önder Karakoç ile birlikte çalışmalarımı yoğunlaştırdım. Birçok yarışmada derece elde ettim. En son da Şanlıurfa'da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon oldum. Şimdi hedefim Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarına katılarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek" dedi.
Ceren Soylu, bugüne kadarki başarılarında annesi Adalet ve babası Alaattin Soylu'nun da büyük katkıları olduğunu ve hiç bir zaman kendisini yalnız bırakmadıklarını ifade etti.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.