banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Şampiyon Ali Hoşfikirer'e Baş Sağlığı
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada  Ali Hoşfikirer, ağabeymiz hem   Şanlıurfaspor’da, hem de Türk futbolunda büyük başarılara imza atmıştı.
Ali Hoşfikirer beyefendi kişiliğiyle bir sporcunun olması gereken tüm karakterlere sahipti.

12 Mart Pazartesi günü geçirdiği kalp krizi sonucu Yüreğir Başkent Hastanesinde tedavi altına alınan Hoşfikirer, bu sabah yaşamını yitirdi. Milli Mensucat'ta futbol oynayan Hoşfikirer, daha sonra futbol antrenörlüğü yapmaya başladı.
Adanaspor, Adana Demirspor, Hatayspor ve Reyhanlıspor ile 6 kez şampiyonluk sevinci yaşayan, "Şampiyon Ali" Şanlıurfaspor, İnegölspor ve Konyaspor'da ekstra play-off'larda 1. lig kapısından dönen Ali Hoşfikirer, Türk Futbolu damga vururken, "Şampiyon Ali" ve "Amatör Ali" lakaplarıyla anılır olmuştu.
Zamansız bir şekilde kalp krizisonucu vefat etmesi spor camiasını da derinden üzmüştür. Şanlıurfaspor Yönetimi olarak bir kez daha kendisine rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabır diliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.