banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Sakatlıklar Ordunun belini büktü
Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Ordusporda kaptan Volkan Arslan, Muarem Muarem ile Jerry Akaminkonun sakatlıklarının sürdüğü bildirildi.

Kulüp doktoru Yücel Baştürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, adalelerinde yırtık tespit edilen 3 oyuncudan kaptan Volkan Arslan ile Makedonyalı Muarem Muaremin hafta sonu oynanacak Mersin İdmanyurdu karşısında forma giymesinin mümkün olmadığını söyledi.

Teknik direktör Uğur Tütüneker isterse Ganalı Jerry Akaminko forma giyebilir diyen Baştürk, Volkan Arslan ile Muarem Muaremin tedavileri için yoğun çaba harcandığını kaydetti.

Jerry Akaminkonun tedavisinin cumartesi günü tamamlanacağını belirten Baştürk, Maç saati hocamızın kararıyla oynayıp oynamayacağını göreceğiz. Özellikle Altay maçında sakatlanan Muarem Muaremin bu maça yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandı. Ancak sakatlığının daha da artabileceğini düşünerek bu oyuncunun maç kadrosundan çıkartılmasını uygun gördük. Zaten Volkan Arslanın sakatlığı 2 haftadan bu yana sürüyor. Kaptan için de kulüp doktorları olarak yoğun çaba harcıyoruz. İnşallah Volkan ve Muarem Mersin İdmanyurdu maçından sonraki ilk maçta forma giyerler diye konuştu.

Kart cezalısı Abdullah Çetinin de Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyemeyeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.