banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

ŞAHİN’DEN ÖĞRENCİLERE ALTIN

Bayrak töreni öncesi öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin “öğrencilere
hedeflerinizi olabildiğince büyük tutmanızı ve bu yönde gayretinizi sürdürmenizi arzu ediyoruz. İyi şeyler muhakkak bedel ister, bu bedelin adı alın teridir, emektir, yorgunluktur. Bunlar olmadan başarı dediğimiz, sonuç dediğimiz kazanımlara, getirilere sahip olmak kolay değildir. Ben sizlerden en az günde yarım saat kitap okumanızı istiyorum. Büyük bir düşünür her gün yarım saat kitap okumanın gideremeyeceği can sıkıntısı olmadığı söylüyor. Eğer biz gelecek ile ilgili başarı istiyorsak bugünden çok çalışmamız gerekir dedi

 

Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin’ i konuşmasının ardından 3 Aralık 2011 tarihinde Başkent Ankara’da gerçekleştirilen 19. Ulusal Bilim Olimpiyatlarında; Türkiye genelinde yarışmaya katılan 6456 öğrenci arasından Kimya dalında Taha Güven, İsmail Demiryorgan ve Hasan Doğan ile Biyoloji dalında ise Bahadır Ak isimli öğrencilere göstermiş oldukları başarıdan ötürü Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin tarafından altınla ödüllendirildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.