banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Şahan; 2.cilik şansımız sürüyor

 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Şanlıurfaspor menfaatlerinin şahısların menfaatinin üzerinde olduğunu belirterek, bundan dolayı Şanlıurfaspor'un şahıslardan daha fazla korunması gerektiğini söyledi.


Hafta sonu Adana'da yenildikleri Etimesgut Şekerspor maçını da değerlendiren Şahan, "Birkaç haftadır şansta bizim yanımızda değil. Bizim hatalarımızda kaybetmemizde etken oluyor. Ama insanın söylemeye dili varmıyor ama sanki Şanlıurfaspor'un üstüne de oyunlar oynanıyor. Bizim kaybetmemizde kesinlikle kabahati kendimizde arayıp, kendi hatalarımızı kendimizde görmemiz lazım. Ama bunun dışında maçı yöneten hakemlerin takdirleri çok ince çizgilerle takımların mağlubiyetinde veya galibiyetine neden olabiliyor. Biz şuanda o ince çizgilerin kesinlikle hep aleyhimize olduğu kararlarla karşı karşıya kalıyoruz" dedi.


"Hakemin takdirleri oyunun skorunu belirledi"

"Adana'da Etimesgut Şekerspor'la oynadığımız maçta izleyen herkesin ve bizimde kanımız biz bir kere kaçırmamız gereken çok gol kaçırdık" diyen Şahan, "Yalnız hakemin takdirleri de oyunun skorunu belirledi. Aleyhimize verilen penaltı nasıl onun takdiri ise, bize göre ne kadar ağırsa bize de verilmesi hakemin es geçtiği pozisyonlar oldu. Bize verilenlerin çok daha ağırını Etimesgut Şekerspor'a vermesi gerekti, hatta bu bir değil de taneydi. Kendi hatalarımızı inkâr etmemek kaydıyla maçın sonucu hakemin aleyhimize verilen kararlar etkiledi" diye ifade etti.

Şahan, ilerleyen cümlelerinde şu ifadelere yer verdi;

"Takımımız rakibimizi ezecek kadar oyun oynuyor"

 Biz sahaya çıktığımız mağlup oluyoruz ve belki istediğimiz sonucu alamıyoruz ama bizim takımımız hakikaten her maçta pozisyon üretip rakibini ezecek kadar oyun oynuyor. Fakat bir türlü bu şansızlığımızı veya bir türlü bu son vuruştaki beceri sıkıntılarını yaşıyoruz. Yalnız bizim şuana kadar pozisyona giren ve golleri atan futbolcularımız yine aynı golleri atamayan ve aynı vuruşları yapamayan futbolcularımızdır. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Takımımız gibi onlarda da öyle bir şansızlık var. O şansızlığı da en kısa sürede yeneceklerine inanıyorum. Bu açıdan yarın oynayacağımız Çorumspor maçında rakibimizin şansı ne kadarsa bizimde o kadar şansımız var. İnşallah oradan kazanıp döneceğiz. Çünkü biran evvel içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan kurtulmamız gerek.


"2'ncilik şansımız sürüyor"

Şuan matematiksel olarak 2'ncilikten kopmuş değiliz. İlk 6'ya girip Play-Off şansımızı da kaybetmiş değiliz. Bu iki şansımızda şuan matematiksel olarak devam ediyor. Bunun için biz bu son haftalarda aldığımız mağlubiyetlerin takım üzerinde yarattığı etkiden kurtulmak için öncelikle bir maç kazanmamız lazım. İnşallah bu maçı da Çorum'da lehimize çeviririz diye düşünüyorum. Çünkü hesapta olmayan bir saha kapatma cezası ve Adana'da tarafsız maç oynamamız bizim hesaplarımızı alt üst etti. Bunun telafisini inşallah Çorum'da yapacağız.

"Şanlıurfaspor'un menfaati şahısların menfaatinin üzerindedir"

Kadro dışı bırakılan Abdullah Halman, İlhan Var ve Ercan Yaman'la ilgili de açıklamada bulunan Şahan, "Biz oyuncularımızı kadro dışı bırakarak güç denemesi yapıp kendimizi tatmin edici insanlar değiliz. Biz buraya geldiğimiz günden buyana da söylüyoruz, Şanlıurfaspor'un menfaati şahısların menfaatinin üzerindedir. Şanlıurfaspor'un kulüp konumu kesinlikle şahısların üzerinde olduğu için onun şahıslardan daha fazla korunması gerektiğini düşünüyorum. Bu oyuncularımız bizimle birlikte mücadele ettiler, bize katkıda bulunmaya çalıştılar. Fakat bize katkılar az oldu. Performansları bizi tatmin etmediğinden dolayı veya davranışlarında sıkıntı gördüğümüzden dolayı bu 3 arkadaşı aramızdan ayırma ihtiyacı hissettik. Ben bundan sonrası için bu 3 futbolcumuza da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.